Betalen en verzenden

Bij Quality Cartridges kunt u kiezen uit verschillende vormen van betalen. Alle betalingen zijn volledig veilig en zullen worden uitgevoerd door Pay.nl.

Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Quality Cartridges biedt onderstaande betaalmogelijkheden aan:

Met acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door u bestelde product. AfterPay maakt gebruik van de papieren acceptgiro, een eenmalige automatische incasso of een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt.

AfterPay voert voor Quality Cartridges het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij Quality Cartridges betalen met een digitale acceptgiro (verstuurd via e-mail) tot een bedrag van € 175,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een toetsingsproces en gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor  meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

De extra kosten voor deze manier van betalen bedragen €1,60

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Knab Bank, Van Lanschot Bankiers of Bunq? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen, vertrouwde bankomgeving.

  • Betaling wordt meteen ontvangen dus snelle verzending

Creditcard

Op Quality Cartridges kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard, en VISA  betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

  • Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden.
  • Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.


Geen betaalkosten

Voor creditcardbetalingen brengt Quality Cartridges geen betaalkosten in rekening. Dit geldt voor alle creditcards die wij ondersteunen, zowel MasterCard, als VISA.

Vooruitbetaling

Kiest u voor deze optie dan moet u zelf het bedrag van aankoop overmaken. Alle gegevens krijgt u na de aankoop in onze webshop. De bestelling zal worden verzonden na ontvangst van de betaling. Let op dat u de gegevens exact overneemt anders kunnen wij u betaling niet verwerken.

Betalen met Paypal

PayPal  is een online betaalservice waarmee u  in online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op Paypal 

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper. 

Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij Quality Cartridges.

Verzenden

Alle bestellingen worden zorvuldig ingepakt en verzonden via PostNL. De standaard verzendkosten zijn vanaf € 3,50 tot € 5,99 per bestelling. Als u niet thuis bent dan wordt de bestelling, indien mogelijk, afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling bezorgd bij een afhaalpunt van PostNL in de buurt. U ontvangt hiervan een kaartje met een 'niet-thuiscode' in uw brievenbus. Met deze code kunt u op track & trace zien waar u de bestelling op kunt halen. De bestelling kunt u daar binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatiebewijs.